Måleriföretag i Strömstad.

Decorica Måleridesign AB har sitt säte i det vackra Strömstad, precis vid den bohuslänska norska gränsen. Bolaget startades under våren 2020 och drivs av byggnads- och dekorationsmålaren Jerker Wiesner. I företaget finns en bred samlad kompetens inom allt som rör måleribranschen och erfarenhet från alla typer av måleriuppdrag. Från små renoveringar till storskalig nyproduktion. Vi är ett måleriföretag med ett brett kontaktnät inom byggbranschen och ett gott samarbete med många duktiga hantverkare. Vi jobbar främst med privatpersoner och företag i norra Bohuslän, men tar specialuppdrag i hela Sverige.

Medlemmar i Måleriföretagen i Sverige.​

Decorica Måleridesign AB är stolta medlemmar i Branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige. Det innebär en extra trygghet för våra kunder, med fördelar som Nöjd kund-garanti, men också för våra anställda. Kollektivavtal och bra arbetsmiljö på alla våra arbetsplatser är för oss självklarheter.

Byggnads- och dekorationsmåleri.

Decorica Måleridesign AB har i sin arsenal både äldre och moderna måleritekniker. Vår kunskap om byggnadsmåleri kommer genom yrkesutbildning med gesällbrev samt flera års samlad yrkeserfarenhet. Vår utökade kompetens inom dekorationsmåleri och måleridesign kommer från skolan Palm Fine Arts i Norrköping. Det rustar oss att tackla ett stort antal utmaningar och har låtit oss jobba med en mängd olika miljöer och produkter.
måleriföretag strömstad
Jerker Wiesner
Behöver du hjälp? Kontakta mig på

073-509 03 87 eller jerker@decorica.se