Måleridesign

Vill du inte bara ha en vanlig tapet eller en enkel väggfärg så kan Måleridesign vara det lilla extra som behövs. Vi hjälper dig att skapa spännande utrymmen unika just för dig.

Vad är Måleridesign?

Måleridesign har en större fokus på det moderna än vad traditionellt dekorationsmåleri har. Oftast används vanliga vattenbaserade måleriprodukter men applicerade på ett mer intressant sätt. Man kan begränsa sig till en enkel dekor eller fondvägg, eller till och med bara en canvastavla eller möbel. Man kan också fläta samman hela rum eller hus till en helhet med en sammanhängande dekoration.

Det är vanligt och effektfullt att använda sig av stiliserade motiv eller bara enkla geometriska former för att skapa ett betydligt mer intressant intryck än att måla en fondvägg med vanlig stöpplad väggfärg. Ett enkelt grafiskt porträtt är ett annat exempel som ger en väldigt personlig känsla till ett rum. Denna typ av design lämpar sig både i hemmet och i offentliga miljöer.

Vad kostar ett projekt?

Generellt är detta ett dyrare alternativ än mönstrade tapeter eller fototapet, men har till sin fördel inte några begränsningar på motiv eller storlek. Slutprodukten blir också unik till skillnad från massproducerade alternativ. Kostnaden på ett måleridesign-projekt kan variera väldigt beroende på hur stora och detaljrika dekorationer som önskas.

Vi tar inför ett nytt projekt tillsammans med kunden fram en budget som motsvarar just dina önskemål och plånbok. Med enklare dekorer och produkter kan man fortfarande göra ett stort lyft även på en mindre budget.

måleridesign

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Beskriv kortfattat måleriuppdraget så återkopplar vi så snart vi kan.

Jerker Wiesner
jerker@decorica.se