Byggnadsmåleri

Decorica Måleridesign har byggnadsmålare med lång erfarenhet inom byggnadsmåleri och alla dess moment. Vi tar på oss projekt i alla storlekar och miljöer, för både privatpersoner och företag. Vi utför all slags invändig och utvändig målning vid renovering och nyproduktion.

Vad är byggnadsmåleri?

Byggnadsmåleri syftar på det vanliga måleri som används när t.ex. ett rum behöver tapetseras om eller vid målning av en husfasad utomhus. Det innefattar även alla nödvändiga underbehandlingar som tvättning och slipning samt spackling för att få jämna och fina ytor. Du som äger en fastighet eller bostadsrätt och betalar skatt i Sverige får i många fall nyttja ROT-avdraget till dessa måleritjänster. Det är också något vi hjälper dig att ordna.

Kvalitet till ett rimligt pris.

Våra målare jobbar effektivt och strävar efter att hitta rätt balans mellan pris och kvalitet på varje nytt målningsuppdrag. Vi är med från planering till färdig yta och hjälper till att hitta rätt målningsbehandling och färgsättning för just ditt måleriprojekt. God kommunikation mellan beställare, utförare och eventuellt andra yrkesgrupper är för oss nyckeln till ett bra slutresultat och en nöjd kund.

byggnadsmåleri

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Beskriv kortfattat måleriuppdraget så återkopplar vi så snart vi kan.

Jerker Wiesner
jerker@decorica.se